Лист від податкового інспектора.

14051«Хочу розповісти вам як в Харкові та Харківській області знущаються над державними службовцями, а саме над податковими інспекторами. Можливо через ЗМІ вдасться вплинути на «бєспрєдєл». Взагалі, почалося це після зміни керівника з Денисюка С.Ф. на Роздайбіду А.В. При правлінні короля Денисюка теж було «нє сладко», але зараз…навіть слів не знаходиться!

Я не знаю хто там зверху мовить, що тиску на бізнес не має, що все змінюється тільки на краще. Так ось. «Понавидумували» селекторних нарад по 2-5 на день! Перша нарада кожен день на 8.30 (працюємо з 9.00)до 10-11 години, друга на 18.00 (працюємо до 18.00) і до…буває до 20.00…до 21.00…до 22.00 !!! Протягом дня призначаються термінові наради на 30-60 хвилин.

Тема цих селекторів до кінця не зрозуміла. Хтось щось кричить з обласного керівництва, погрожує звільненнями, наказує «добивати» підприємства щодо сплати податків, працювати вночі… Повне безглуздя! Коли працювати? На особисте життя часу не залишається! За надміру відпрацьований час ніхто не доплачує! Головне те, що інформація про ці зібрання за межі Харкова не виходить.

Спілкувалися з декільками іншими областями такого хаосу в них немає! Наші ж перейшли всі межі. Робітників просто «виживають» за власним бажанням! Свобода слова відсутня. Якщо намагаєшся щось сказати - звільнений! Перевага в звільненні надається керівному складу, так звана «чистка» кадрів.

Але якою ціною? Працівники, навіть які служать 10-15 років нікому не потрібні, вони з легкістю звільняються, пройшовши «мордування».

А ці сервісні центри! Жах!

Ніякого набору кадрів в ці центри не було. Там працюють ті інспектори, які і до того були в рядах службовців, тільки зараз сидять на двох стільцях одночасно (в прямому сенсі цього слова). Одночасно начебто сидять на основному місці з 9.00 до 18.00 та в центрі з 9.00 до 20.00 і в суботу теж. Є графіки чергувань за якими інспектор чергує 1-2 рази на місяць в кріслі, де видаються довідки та 1-2 рази на місяць в суботу в кріслі модератора. В момент чергування, крім питаннь, що виникають в центрі потрібно бігати і вирішувати проблеми за основним місцем роботи!!!!!!!!!!!!!

В центри їздять постійно перевірки, які начебто покращують роботу. Тебе немає на місці більше 30 секунд? Мінімум зняття премії. Нікого не хвилює, що тобі потрібно в туалет, або ж викликав керівник, який потім же і підпише зняття премії! І звичайно за надміру відпрацьований час не доплачується!

Дуже багато наболілих питань про які хочеться кричати, але чи знайдеться справедливість…
Це не тільки моя думка, кожен працівник хоче висловитись та не наважується.
Ви розумієте, що я не хочу афішувати своє ім`я, бо ж відразу опинюсь безробітньою.

Написала, бо вірю.
Можливо справедливість буде…колись…»

Дякую за прочитане.

Поделитесь этой записью
Оставить свой комментарий

Пожалуйста, введите ваше имя

Ваше имя необходимо

Пожалуйста, введите действующий адрес электронной почты

Электронная почта необходима

Введите свое сообщение

Твій час — Харків © 2014 Все права защищены

Использование любых материалов, размещённых на сайте, разрешается при условии ссылки на Yourtime.kh.ua

Сreator media